Zen met impact

Waarschuwing: 25 seconden video en plusminus 3 minuten tekst.

Waarom je zou verder lezen?

Bekijk dit (andere) filmpje.

(Maar je kunt ook ‘gewoon’ naar beneden scrollen. 😉)

Druk, druk, druk, druk.

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Schijnbaar herken jij dit ook. Anders had je waarschijnlijk niet doorgeklikt.

Je bent echt niet de enige. Veel ondernemers worstelen met balans en focus in hun bedrijf.

Door je bezig te houden met de ‘verkeerde’ opdrachten/zaken/processen krijg je wel omzet, maar niet automatisch winst. Alleen kom je wel om in werkzaamheden, zodat je zelden de tijd neemt om het goed aan te pakken.

Door de combinatie druk/omzet lijkt het rendabel te zijn…

Veel werk & genoeg omzet = succes. Of niet? Helaas niet automatisch… Stiekem kosten sommige opdrachten/zaken/processen veel meer energie en tijd dan nodig. Je kunt wel veel werk hebben, maar als het weinig tot niets oplevert… Of misschien nog wel erger, je hoofdpijn bezorgt… Hoe vrij ben je dan eigenlijk als ondernemer?

Het kost je daardoor dus tijd, geld en/of vrijheid. Erg jammer, want dit hoeft niet zo te zijn! Wanneer jij het gevoel hebt dat je verzuipt in je werkzaamheden is het tijd om even stil te staan. Figuurlijk natuurlijk. Leer hoe je met een duidelijk stappenplan meer rust en balans in jouw bedrijf krijgt. (En tegelijkertijd werkt aan het verhogen van opbrengst/rendement.)

Stel je voor:

Je hebt minder stress en meer resultaat. Daardoor heb je ook steeds meer ruimte om leuke dingen te doen. Het kán en de manier waarop is verrassend simpel! (Maar kost wel wat tijd en aandacht.)

Hoe neem ik mijn eerste gratis stap?

Het is eenvoudig. Klik op de oranje knop hieronder. Vervolgens ga je naar de omgeving voor e-learning.

Maak een account aan. Bevestig je inschrijving en log in. De module voor stap 1 staat automatisch klaar en je kunt direct aan de slag.

De vragen die je krijgt zijn ter voorbereiding op de Zen-sessie. Wanneer je gemiddeld 3 minuten per vraag besteedt, is de module in plusminus 33 minuten klaar. Mag natuurlijk ook iets meer/minder, is afhankelijk van jou.

Het enige dat het je dus kost is wat tijd. De kans is ruim aanwezig dat je lacht, wat leert over jezelf en/of vergeten inzichten opnieuw vindt. Best een mooie opbrengst voor zo’n overzichtelijke investering. Toch? 😉

Klaar met de module?

Als jij de module hebt afgerond, dan neem ik contact met je op. Plannen we samen onze Zen-sessie in. Dit kan telefonisch, digitaal of lekker wandelend in Arnhem.

P.S.

Er zijn geen kleine letters of addertjes onder het gras.

Na de Zen-sessie krijg je zelfs de module van stap 2. Helemaal kosteloos.

Met de verkregen inzichten kun je ruimschoots verder plannen.

Vind je het nou zoveel waard dat je graag een factuur ontvangt, dan stuur ik die met alle liefde.

Je mag dan helemaal zelf het bedrag bepalen. Maar als je geen budget hebt of het toch niets waard vindt ben je net zo welkom.

P.P.S.

Wil je na de module van stap 2 hulp bij plannen, uitvoeren of doorpakken?

Er zijn aansluitende stappen met module(s), Zen-sessie(s) en ondersteuning*.

* Let op: Kan een verslavend effect hebben. 😇